Η ΣΥΛΛΟΓΗ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 
ΜΠΕΣΤ-ΣΕΛΕΡ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ 
ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ
Διαβάστε το περιγραφικό φυλλάδιο και τεύχη  της σειράς
Τα μυθικά καταδιωκτικά και βομβαρδιστικά της μεγαλύτερης σύρραξης στην ιστορία.
 
Μαζί με κάθε αεροπλάνο, ένα μοναδικό τεύχος γεμάτο πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα σκάφη, τα όπλα, τις μηχανές, αλλά και τους πιλότους και τις αποστολές τους.
Κατασκευαστικά στοιχεία 
Όλα τα μοντέλα των αεροπλάνων είναι χυτοπρεσαριστά, με βάση καλούπια που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις λεπτομέρειες, μετά από επίπονη έρευνα όλων των διαθέσιμων ιστορικών και τεχνικών στοιχείων από διεθνές επιτελείο ειδικών. Τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί σε προγράμματα 3D τελευταίας τεχνολογίας, από τα οποία δημιουργούντα τα καλούπια της βιομηχανικής παραγωγής. 
Το υλικό κατασκευής είναι ένας υπερ-σύγχρονος συνδυασμός ειδικών πλαστικών τελευταίας τεχνολογίας και μεταλλικών κραμάτων. Τα πλαστικά μέρη είναι από το περίφημο ABS (Ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο - Acrylonitrile butadiene styrene), ενώ ο μεταλλικός σκελετός είναι από κράματα ψευδαργύρου. Ο μεταλλικός σκελετός ενισχύει πολύ την αντοχή, πράγμα που είναι απαραίτητο σε κατασκευές όπως τα αεροπλάνα που έχουν μεγάλα ανοίγματα φτερών. 
Στη χυτοπρεσσαριστή διαδικασία παραγωγής, το ABS θερμαίνει ώστε να έλθει σε θερμοπλαστική κατάσταση και στη συνέχεια ωθείται με μεγάλη πίεση μέσα στο καλούπι, με ταυτόχρονη τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού από κράμα ψευδαργύρου. Χάρη στην μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη τα μοντέλα παραγωγής μπορούν να έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα διάφορα κινούμενα μέρη, όπως έλικες και ρόδες, μπορούν να τοποθετηθούν με ακρίβεια από βιομηχανικά ρομπότ συναρμολόγησης. 
Μετά την έκχυση, το υλικό ψύχεται και το μοντέλο βγαίνει από το καλούπι, προκειμένου περάσει στο φινίρισμα. Η τελική μορφή δίνεται από σύγχρονα βιομηχανικά ρομπότ βαφής υπερ-υψηλής ανάλυσης, που έχουν την ικανότητα να εκτυπώσουν με σαφήνεια ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και τα σύγχρονα μοντέλα δείχνουν σημαντικά πιο ρεαλιστικά από μοντέλα του παρελθόντος. 
Προκειμένου να φτάσουν τα μοντέλα στα χέρια των συλλεκτών σε τέλεια κατάσταση, για καθένα απ’ αυτά σχεδιάζεται ένα ειδικό μεγάλο μπλίστερ δύο μερών που παρακολουθεί τις λεπτομέρειες κάθε αεροπλάνου, προσφέροντας την μέγιστη αντοχή σε μεταφορά και διανομή στα περίπτερα. 
Χώρα κατασκευής των μοντέλων είναι η Κίνα.
Κατασκευή και τελειοποίηση των καλουπιών από πρόγραμμα 3D και υπερ-σύγχρονες εργαλειομηχανές CNC (computer numerical control).